Jawatan Kosong PERKESO Pegawai Perkhidmatan Pekerjaan Gred-19 RM2,200.00-RM10,300.00

Foto Mypt3

Jawatan Kosong Pertubuhan Keselamatan Sosial (PERKESO) Dibuka Permohonan 2022 Tawaran adalah dipelawa daripada Warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk memohon bagi mengisi jawatan kosong seperti berikut:


1. PEGAWAI PERKHIDMATAN PEKERJAAN GRED 19 - Kekosongan: Seluruh Negara


SYARAT LANTIKAN
(a) warganegara Malaysia;
(b) berumur tidak kurang dari 18 tahun pada tarikh tutup iklan jawatan
(c) Memiliki sekurang-kurangnya Diploma dalam bidang Kesihatan Pekerjaan/Fisioterapi/ Kaunselor Pemulihan/Jururawat Kesihatan Pekerjaan/Psikologi Pemulihan Pekerjaan/Sumber Manusia Perhubungan Industri, Psikologi Industri dan Organisasi, Gelagat Organisasi dan Kaunseling Perindustrian, Kerja Sosial, Keselamatan Pekerjaan, Kesihatan Bersekutu, Latihan dan Pembangunan, Head Hunter, Kerja Sosial, Sistem Teknologi Maklumat (Programmer), Kreatif dan Multimedia (Adobe Creative Suite)
(d) Keutamaan akan diberikan kepada calon yang mempunyai penguasaan yang baik dalam bahasa Inggeris, bermotivasi tinggi dan boleh bekerja dalam satu pasukan; dan

Lingkungan Gaji
-RM2,200.00-Mak.RM10,300.00
-8 Jam berkerja

MOHON SECARA ONLINE

Permohonan secara online dibuka kepada seluruh rakyat Malaysa terutamanya yang memenuhi Syarat. Pemohon haruslah memenuhi syarat kelayakan yang telah dinyatakan di dalam iklan tersebut. Bagi yang belum Mendaftar, Pemohon hendaklah mendaftar di potral Rasmi bagi tujuan Permohonan. Sediakan Resume / Cv, Maklumat peribadi, Gambar Serta dokumen-dokumen yang lain yang diperlukan Sahaja.

Selepas selesai mengisi Maklumat yang penting Permohonan hendaklah dihantar mengikut cara yang disediakan diPotralRasmi. Calon yang terpilih dan layak syarat sahaja akan disenarai pendek untuk sesi Exam/Temuduga secara dalam talian.


Join Telegram : info,pekerjaan,bantuan dan banyak lagi..

Lokasi:  Seluruh Malaysia

Tarikh Tutup: Terbuka 2022 

-Mohon Sekarang


Sumber: mycareer.perkeso.gov.my / mypt3

Post a Comment

0 Comments